Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Akersbakken 12 - kontor i kreativt miljø

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kjøreport

Beskrivelse

Nytt og moderne kontorlokale i kontorkluster med mange kreative leietakere. Nærhet og fantastisk beliggenhet ved Vulkan. Det ledige lokalet er på 710 kreative kvm BTA og ligger i byggets 1. etasje, med lyd og innbrudsssikre vinduer. Etasjeflaten er fleksibel, har raus takhøyde. Arealet gir god fleksibilitet til både åpne arbeidssoner eller i kombinasjon med prosjektkontorer. Lokalet har god ventilasjon med kjøling (balansert luft). Lokalet kan deles.

Leietakere i Akersbakken 12 er en miks av små og store leietakere innen design, arkitektur, kommunikasjon, media, musikk,event, film og TV produksjon. Tanken er at selskapene skal kunne dra kompetanse og synergi av hverandre internt på bygget.

Kontorlokalet skreddersys leietakers ønsker og behov i tråd med byggets kvaliteter og utforming. Dette gir leietakere en mulighet til å utforme lokalene slik at disse blir spesialtilpasset bedriftens organisasjonsstruktur, ønsker og behov.

Adkomst

Det er enkel adkomst til og fra Akersbakken 12 med bil via Ring 1 og Ring 2. Det er gangavstand til sentrum. Bussholdeplassen ligger rett utenfor eiendommen med direkte forbindelser til og fra Sentralbanestasjonen, Nationalteateret, Aker Brygge, Ekeberg hageby etc. God offentlig kommunikasjon også til vest, nord og øst.

Eiendommen har godt med parkeringsplasser i eget parkeringsanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen har sentral beliggenhet på nedsiden av St. Hanshaugen - vis a vis Arkitektur- og designhøyskolen, med Vulkan-området som nærmeste nabo. Stedet der vest møter øst, Grünerløkka møter Akerselva. Kuba ligger rett ved New York, og der nære og halvnære elvenaboer som studentsiloen, AHO, KHiO, DogA, Blå, Elvebakken og Hausmania vitner om en yngleplass for kreativ virksomhet. Området på begge sider av denne nedre delen av Akerselva utgjør Oslo's kulturakse .

Her ligger også andre viktige institusjoner som Kunsthøyskolen, Westerdals og Dansens Hus, OCA, Einar Gran Kunstskole og Kulturkirken Jakob. Vulkan har etablert seg som et annerledes og spennende byområde med kulturtilbud, uteliv, Mathallen, hoteller, boliger, treningssentre og mye mer. "Løkka" med sine tilbud ligger rett over elva, og med gåavstand til Youngstorget, Regjeringskvartalet og bysentrum. Eiendommen ligger sentralt, og er det geografiske midtpunkt innenfor Ring 2, med flotte grønt arealer og parker rett utenfor døren. Holdeplasser for buss i gaten på utsiden.

Innhold

Bildene i annonsen er hentet fra andre leietakere i eiendommen og representerer den kvalitet og standard nye leietakere kan tilbys.

Etasjen kan deles mellom 2 leietakere og arealene skreddersys leietakers ønsker og behov.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 218
Bruksnr: 196

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.